5 Teknik Mencium Isteri Reviewed by gserawak on 21.51 Rating: 2

5 Teknik Mencium Isteri

Teknik Mencium Isteri

Dari kajian yang di lakukan pihak barat, ramai wanita boleh datang orgasm melalui ciuman dari pasangan lelaki mereka. Oleh itu, ciuman memainkan peranan yang penting untuk menghangatkan lagi hubungan seks suami isteri. Berikut ada lima teknik untuk suami gunakan ketika mencium isteri mereka:
Teknik Mencium Isteri

TEKNIK MENCIUM ISTRI


Teknik mencium isteri 1-Bau nafas.
Periksa bau nafas anda. Jika bau nafas anda teruk, sudah tentu isteri anda tidak akan terangsang ketika anda mencium mereka kerana terbau bau busuk nafas anda. Selesaikan bau nafas anda dahulu, barulah ciuman pada isteri akan jadi lebih nikmat.

Teknik mencium isteri 2-Lihat keadaan isteri.
Mulakan ciuman pada bibir isteri anda dengan perlahan, biar nafsu anda berdua yang membawa kelajuan ciuman. Apabila anda berdua  sudah teruja, anda cium sambil peluk isteri anda di samping meraba–raba seluruh badannya untuk tambahkan lagi rasa sensasi. Kemudian perlahankan ciuman untuk lihat keadaan isteri anda.

Teknik mencium isteri 3-French Kiss.
Gunakan lidah untuk membentuk French kiss. French kiss sangat nikmat jika anda berdua  sudah mula bernafsu antara satu sama lain.
Teknik mencium isteri 4-Gigit bibir.
Jilat bibir isteri anda. kemudian gigit sedikit bibir isteri anda dengan bibir anda ( bukan gigi) ,

Teknik mencium isteri 5-Ikut rentak isteri.
Ikut sahaja  rentak yang isteri anda beri pada anda. isteri anda akan cepat terangsang jika dia dapat apa yang dia mahu. Anda rangsang dia dengan memulakan ciuman secara perlahan, apabila dia terangsang, anda ikut rentak yang dia mahu di samping anda ketuai sekali sekala.
Teknik mencium isteri ini merupakan satu seni dalam hubungan seks. Anda boleh beri orgasm kepada isteri dengan hanya menguasai seni ciuman ini.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. KLIK 5 TEKNIK CIUM ISTRI

Teknik Mencium Isteri

 Anda mungkin juga meminati:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar